partyTravel

Diani Touch

Zoals velen van jullie weten spelen we op donderdagavond in Naivasha (touch)rugby. Vorig jaar zijn we met ons team rugby spelers naar Diani geweest, voor een Touch Rugby Tournament. Dat was zo’n succes, dat de Naivasha editie daar weer uit is geboren.
Het eerste weekend van juli vond ook dit jaar het Diani toernooi weer plaats, en natuurlijk wilden wij er wederom bij zijn. Met 12 spelers plus gezinnen vertrokken we richting Diani.

Dit keer hadden we met (bijna) de hele groep een fantastisch, klein hotelletje, direct achter het strand waar de wedstrijden plaats vonden geboekt. Dat was een enrom succes!! We hadden bijna het hele hotel voor ons zelf, konden vanaf de veranda horen wanneer wedstrijden begonnen of eindigden, en hadden een heerlijk groot zwembad waar we met z’n allen gebruik van konden maken. Fijne kamers met airconditioning, en na de wedstrijden kon er, direct vanaf het strand, gewoon ‘thuis’ gedoucht worden.

Het tournooi begon op vrijdag avond, en verder waren er op zaterdag- en zondagochtend nog wedstrijden. We hebben onze eer goed verdedigd, en zijn uiteindelijk 3de geworden van de 20 teams. En dat is een hele prestatie, zeker als je ziet hoe jong/fit de meeste teams waren.

Al met al was het heerlijk weekend, en omdat er alleen in de ochtenden gespeeld hoefde te worden was er ook meer dan voldoende tijd voor andere gezelligheid!

Drinking games….not good!

Zeer welkome voetmassage

Author

admin