Livingparty

Verjaardag

Het was weer zover, weer een jaar voorbij. Meer dan genoeg reden voor een feestje, en dat hadden we ook al weer veel te lang niet meer georganiseerd.

IMG_20150127_230224

Inmiddels hebben we een stukje land gekocht, en het leek ons leuk om dat meteen maar in te wijden met een feestje. Op de woensdag voor mijn verjaardag zijn we daar lekker gaan picknicken om alvast een mooi plekje uit te zoeken. Februari betekend in Kenia heet en stoffig weer, dus we wisten als snel dat we voor schaduw zouden moeten zorgen.
De dag vóór het feestje hebben we er daarom een schaduwhal gebouwd, en picknick tafels neergezet. Uiteraard moesten er ook (Safari) wc’s aangelegd worden (= een gat in de grond graven, met daarop een houten toilet’pot’ omeind met een stuk jute) Tot slot nog een beetje creatieve mojo van Lieke, de boombox werd opgeladen, en het was, naast een prachtige plek, ook een echte party plek geworden.

En toen was de dag van het feestje aangebroken, we hadden uiteraard lekkere hapjes en veel koude drankjes! Mia heeft de hele middag langs de hapjestafel op een neer gelopen, en alle hapjes uitgebreid geproefd, en getest, en nog wat meer geproefd. Het was een heerlijke middag, gezellig samen met vrienden op ons prachtige plekje.

Als cadeautje had iedereen bomen meegebracht, dus we kunnen een begin gaan maken om mooie schaduwrijke bomen te planten, waaronder we nog vele (verjaardags)feestjes hopen te vieren.

IMG_6609

IMG_6625

IMG_6634

IMG_6642

IMG_6651

IMG_6665

IMG_6668

IMG_6683

IMG_6736

IMG_6740

overview3

IMG_6767

Author

admin