party

Party like it’s 1920

Afgelopen weekend hebben we een feest gehad nog ter ere van de verjaardag van Michelle. Het thema van het feest was de ‘roaring twenties’ (Bij -blanke-kenianen is een feest geen feest als er niet een verkleedpartijtje is geweest!).

Omdat de bouw van haar nieuwe huis in Bissel (vlak bij de grens met Tanzania) net afgerond was werd het feest daar gegeven. Bissel ligt een stuk lager dan Naivasha en zodoende is het er een heel stuk warmer.

We vertrokken reeds op vrijdag, zodat we nog even konden meehelpen met voorbereidingen van het één en ander. Uiteraard moesten er ook bloemversieringen gemaakt worden.
Natuurlijk werd het vrijdagavond al reuze gezellig, en we hebben zelfs een nieuw ‘drankje’ verzonnen dat, tot grote hilariteit van vooral onszelf, de ‘Passionate Suck’ gedoopt werd. Wij vonden het zo’n succes dat we direct besloten om het ook tijdens het feest te serveren, en daar vond het ook gretig aftrek! (Of dat door de naam of door het drankje kwam is niet geheel duidelijk…)

Toasting met Passionate Suck
Passionate Suck©

Zaterdag in de loop van de dag begonnen ook de andere ‘party people’ binnen te druppelen. Tenten werden opgezet omdat er mensen uit heel Kenia, Tanzania en Engeland voor het feest kwamen opdagen. Tegen de tijd dat de maan opkwam kon het feest dan eindelijk losbarsten (de datum was special gekozen voor de volle maan).
Om te beginnen was er een diner van maar liefst 4 verschrikkelijk lekkere gangen, en tussen door dansten we alvast een beetje om warm te blijven. Het feest ging door tot diep in de nacht.
Zondagochtend werden we om 09:00 de tent uitgebrand en hebben we heerlijk kunnen loungen met koffie, bloody marry’s, heerlijke brie en ham.

Moonlight dinner!
Moonlite dinner

Fairy dust (geen uitleg mogelijk)
Fairy Dust

dancing

Dansen tot je sokken het begeven!


Dance till your drop

Nicky and Eddy


Lieke’s flowers!

Maua Moments

Maua Moments

Author

admin

One thought on “Party like it’s 1920

  1. Hehe the snaps are all-looking cool : all lovely Eddy :
    ..also M is looking so happy 🙂 Im trying to imagine the beautiful, magnificent sky and the moon – it looks so beautiful – ALL of it 🙂

Comments are closed.