party

Trouwen, trouwen, strikjes op je mouwen!

Op vrijdag 12 juni hebben mijn broer Joost en zijn vriendin Wendy elkaar het ‘Ja’ woord gegeven in Arnhem. Natuurlijk zijn wij voor deze speciale gelegenheid met veel plezier naar Nederland afgereisd.

Broertje trouwen

Het was precies een jaar geleden dat we in Nederland waren, dus het was ook weer héél erg leuk om alle ouders, broers, popjes, gasten en andere lieve mensen te zien, en even te horen hoe het met iedereen is. Een ruime week (waarin ook nog een paar dagen gewerkt moest worden) is niet zo lang, maar we hebben toch tijd gevonden voor heel veel leuke en bijzondere dingen, zoals shoppen, lekker eten, shoppen, yoga aan het strand, shoppen, slapen in een seventies-style bed& breakfast, shoppen, enkele bedrijfsbezoeken, shoppen, logeren op een woonboot, shoppen en zelfs een heus popjes- en gastenweekend!

Aan het eind van de week zetten we koers richting Arnhem om, letterlijk en figuurlijk, getuige te kunnen zijn van het huwelijk van Joost en Wendy. Wát een stralend paar, en wat hadden ze een geluk met het weer!! Het was een dag die precies paste bij Joost en Wendy, en die vol zat met verassingen voor de één of de ander. Zo had Joost, speciaal voor Wendy een roze shirt aangetrokken, en werd hij op zijn beurt weer verrast door een ere-haag van zijn (politie)studenten bij aankomst bij het kerkje.

Ere-haag

Als verrassing voor hun gasten hadden zij een heuse ‘trouwtram’ geregeld waarmee het gehele bruidsgezelschap vervoerd werd in het openlucht museum. En uiteraard hadden ook de gasten een paar leuke verassingen en cadeaus geregeld voor het paar.

Trouwtram

Het bruidsboeket was uiteraard roze met glittertjes, maar had daarnaast óók de enige bloem waar ik Joost wel eens van in vervoering heb zien raken: Edelweiss.

Bruidsboeket

Author

admin

2 thoughts on “Trouwen, trouwen, strikjes op je mouwen!

  1. Hoi lieverds,
    Jullie hebben onze dag echt nog veel geweldiger gemaakt met jullie inbreng! Wat was het bruidsboeket mooi! (Is het nog steeds trouwens, hij is mooi gedroogd)
    Wat waren we verrast door onze eigen bonsaiboom! Nu we net terug zijn, moeten we even een mooi ereplekje ervoor vinden, maar hij begint al te groeien!
    We vonden het ook ontzettend fijn jullie de dag erna toch nog heel eventjes te zien, ookal was het niet zo erg lang :S inpak stress.
    Zouden jullie de foto’s van de bruiloft naar me willen mailen? Dan kunnen we ze bij de rest voegen en er een mooie selectie van maken.
    Heel erg bedankt voor alles!
    Joost en Wendy

  2. Wat een geluk dat Ruud zijn camera beschikbaar heeft gesteld! Mooie foto’s! En wat een ongelofelijk mooi bruidsboeket, Liek! Het was zeker gaaf dat jullie er waren popjes!!
    liefs, Paulien

Comments are closed.