partyworking

Hamer Day 2009

Weer een jaar voorbij, Hamer Kenya (Florensis) is al weer 11 jaar gevestigd in Kenia. Zodoende een goede reden voor een feestje voor onze werknemers en hun gezinnen.

De afgelopen weken was de feest commissie druk in de weer met de organisatie en er werd meerdere keren per week druk getraind door de volleybal, korfbal en voetbalteams.

Afgelopen zaterdag om 06:00 uur was het zover, de kickoff met een kwart marathon en de fietswedstrijd. Daniel en ikzelf deden mee aan de fietswedstrijd (37 km) en hadden de eer hoog te houden na het winnen van vorig jaar. Dat ging redelijk, Daniel was eerste en ik werd derde, maar er moet wel gezegd worden dat wij op een heel wat betere fietsen zaten als onze keniaanse collega’s.

06:00am

Hierna gingen de sportactiviteiten door op het sportveld. Hardloopwedstrijden, 100, 200, 400 en 800 m van jong tot oud, van man tot vrouw (er was naast de <5 jaar, ook een mama-categorie). Vervolgens voetbal, volleybal en korfbal. 200m dames

Naast alle ‘officiële’ wedstrijden ook leuke races zoals een kruiwagen race en een zakloop hindernisbaan voor de kinderen. Maar ook touwtrekken en stoelendansen.
We hadden voor de kinderen (>350) twee springkussens, een trapoline en clowns, dus die hebben zich ook kostelijk vermaakt.

Wheelbarrow race

We zijn geëindigd met een heerlijk buffet. En een loterij met vanalles zoals onder andere voedselpakketten, dameshandtassen, tot een kruiwagen en fiets.
Al met al een super geslaagde dag!

Watoto mawili

400m heren

springen maar

volleybal

Author

admin