Travel

Going Ngong

In verband met het bezoek van Sergio was het plan gesmeed om een paar daagjes weg te gaan, natuurlijk ook samen met Jacob en Annet.
Uiteindelijk is de keuze gevallen op een huisje in de Ngong Hills, dankzij Karen Blixen’s ‘Out of Africa’ misschien wel één van de meest bekende stukjes van Kenia. Desondanks waren wij er nog nooit geweest!

uitzicht

Eddy ging dinsdagochtend eerst nog even langs de garage, en Ser en ik kwamen er niet veel later goed bepakt en bezakt achteraan. (wie ‘licht’ reizen ooit heeft uitgevonden is zeker nog nooit met ons op vakantie geweest, haha!!) In Nairobi troffen we ook de famillie Wiggers,en korte tijd later waren we al in de Ngong hill’s!

ontbijt

Tot onze grote verbazing was het daar echter helemaal niet koud en bosrijk, maar warm en droog! Snel dus wat kleren uit, en in het zwembad(je). Vooral Joyce was daar eigenlijk de hele rest van het weekend te vinden. Het was een schitterend plekje, fijne kamers, met prachtige uitzichten. Indrukwekkend om het onweer in de verte te zien aankomen!!
Verdere hoogtepunten van dit weekend: het uitzicht vanuit het toilet, douchen in de openlucht, de onvoorstelbare hoeveelheid weaverbirds die onverstoorbaar en in sneltreinvaart aan hun nestjes bouwden, pokeren met whiskey en dikke sigaren, de hangmat, wandelen in de omgeving, een uitstapje naar de prehistorische site van ‘Olorgesailie’ véél en lekker eten en drinken, kortom: een paar heerlijke dagen met vrienden!

BBQ

Hangmat

Sunset BBQ

Olorgesailie Pre-Historic Site
Olorgesailie Pre-Historic Site

Author

admin