working

Maua Moments

Maua is het Swahili woord voor zowel bloem als bloemen, en Maua Moments is de naam van mijn bedrijfje.
Gisteren vond in Naivasha de jaarlijkse Craft Fair plaats, en daar had ik ook een stand waar ik mijn bedrijfje ‘gepresenteerd’ heb!

Hartstikke spannend natuurlijk, en na heel veel voorbereidingen, die uiteindelijk natuurlijk toch ook weer voor een groot deel op het laatste moment aan kwamen reden we gisterochtend met twee (grote!) auto’s volgeladen met spulletjes en spanningen naar het beursterrein.

mooi weer

Mijn doelstelling voor deze beurs was niet om dingen te verkopen, maar wel om mijn stijl en ideeën eens te toetsen in Kenia. Is het niet té modern, welke dingen vinden mensen nou leuk, waar moet ik me op gaan richten? Daarnaast duidelijk maken dat mensen straks een abonnement bij mij kunnen nemen en kerstbestellingen kunnen plaatsen.

Tot mijn grote vreugde bleken de reacties héél erg positief, zelfs in Naivasha waarvan ik eigenlijk verwacht had dat het te kleinschalig, conservatief en ‘landelijk’ zou zijn voor mijn rare creaties. Niet alleen heb ik al een aantal bestellingen binnen, zowel van particulieren als ook van bedrijven, ik ben ook al gevraagd voor een volgende fair, voor het aankleden van een restaurant, er is me zelfs aangeboden om een winkeltje te beginnen bij een tuincentrum/lunchroom in Nairobi, en de voorbeelden die ik bij me had zijn uiteindelijk grotendeels al verkocht, omdat mensen niet wilden wachten op een bestelling, maar gewoon nú al mijn spulletjes wilden hebben, haha!

De stand

Het weer was zoals het in Naivasha ‘gewoon’ is; zonnig, maar met veel wind. Als gevolg daarvan ben ik zo rood verbrand als een bietje, en erger nog, halverwege de dag vloog mijn stand de lucht in! Tot overmaat van ramp landde hij op de auto die ik geleend had van de buurvrouw.

Al met al was het echter een hele leuke, positieve dag en toen we ‘s avonds naar huis reden zat er dus helaas wel een deuk in de auto, maar gelukkig niet in mijn verwachtingen!

Crafty fair

Collage

Author

admin

2 thoughts on “Maua Moments

Comments are closed.